Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.

Nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno pod hitno uspostaviti normalan rad semafora, jer je svima jasno da neregulisan saobraćaj ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Osim toga, obilaznica oko grada i dalje nije završena, iako je obećani rok realizacije istekao još 2016. godine, i to, zajedno sa saobraćajnom signalizacijom koja ne funkcioniše, dodatno stvara gužve u saobraćaju.

Horizontalne signalizacije gotovo da nema, što je naročito problem u zonama pešačkih prelaza.

Ako se ovo doda na loše uslove života u našem gradu, mali prosek plata, visoke cene, to svakodnevno stvara nervozu kod naših sugrađana i sugrađanki.

Postavlja se pitanje da li oni koji rukovode našim gradom išta rade, da li su toliko nesposobni da sprovedu javne nabavke na vreme, da li ih njihove međusobne unutarstranačke borbe potpuno parališu, ili je razlog jednostavno potpuna nebriga i odsustvo osećaja za građane. Šta god da je odgovor, vrlo je poražavajuće.

Da je vladajuća većina u Zrenjaninu izgubila kompas, ako ga je uopšte i imala, i da u našem gradu ništa ne funkcioniše, odavno je jasno svima. Građani i građanke Zrenjanina su već predugo taoci njihove nesposobnosti i bahatosti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva da se pod hitno uspostavi normalno regulisanje saobraćaja u Zrenjaninu.

Dejan Čapo
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin

Podeli ovu vest!

Povezane vesti

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

30. 05. 2024.|Komentari su isključeni na Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi. Ta kuća je simbol uništavanja našeg grada u proteklih 12[...]

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

24. 05. 2024.|Komentari su isključeni na Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada. Prema njenim rečima, nemogućnost parkiranja, saobraćajne[...]

Mrnuštik: Koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ ima rešenje za goruće probleme – saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

23. 05. 2024.|Komentari su isključeni na Mrnuštik: Koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ ima rešenje za goruće probleme – saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja[...]