Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Ta kuća je simbol uništavanja našeg grada u proteklih 12 godina. Nisu brinuli o gradu i ljudima, nego samo o sopstvenim interesima. Rezultat toga je grad bez vode, bez razvijene infrastrukture, siromašan grad, grad u kojem zatvaraju srednje škole – grad koji nestaje.

Dok oni uništavaju, mi uređujemo.

Pokrenućemo izgradnju regionalnog vodovoda da bi Zrenjanin i 22 naseljena mesta imali zdravu pijaću vodu. Ponovo će sela imati adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Gradski javni prevoz će funkcionisati. Izgradićemo sistem u kojem mladi imaju podršku za zaposlenje i za rešavanje stambenog pitanja. Zrenjanin će ponovo biti grad u kom se građani dobro osećaju.

Poslednjeg dana kampanje, poručujemo građankama i građanima Zrenjanina da zajedno možemo da pobedimo na nedeljnim izborima i popravimo Zrenjanin! U to veruju i epidemiolog dr Zoran Radovanović, advokat Božo Prelević, dr Ljiljana Tomović, narodna poslanica iz Orlovata Ksenija Marković, poslanici Miki Aleksić, Srđan Milivojević i Radomir Lazović, i mnogi drugi koji su nam dali podršku u ovoj kampanji. Budućnost našeg grada je u našim rukama i zato izađi i glasaj za broj 5, za Koaliciju Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin!

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Informativna služba Koalicije
Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin

Podeli ovu vest!

Povezane vesti

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

16. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada[...]

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

15. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku. Postoje osnovane sumnje da beloruske vlasti Gnjota traže[...]