Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ukazuje da je ovo samo još jedna slika naprednjačke nesposobnosti da rešavaju stvarne probleme građana Vojvodine, kao što je loša saobraćajna infrastruktura koja otežava osnovne dnevne potrebe kretanja građana.

– Vojvodina sa ovom vlašću već odavno stoji i nazaduje, a to se mora promeniti. Đaci Vojvodine zaslužuju bolje puteve od onih koji liče na scene iz filma „Ko to tamo peva“. Zato je važno da svi građani 17. decembra izađu na izbore i daju svoj glas opciji koja zna probleme Vojvođana i koja će ih rešavati, a to su Vojvođani – istakao je nosilac liste Vojvođani na pokrajinskim izborima Bojan Kostreš.

Podeli ovu vest!

Povezane vesti

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

16. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada[...]

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

15. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku. Postoje osnovane sumnje da beloruske vlasti Gnjota traže[...]