Posle razgovora sa građanima Sombora, Novog Sada i Kikinde, predizborni karavan koalicije Vojvođani putuje u Potisje.

Predsednik Vojvođana Bojan Kostreš, čelnici partija koalicionih partnera, kao i kandidati sa izborne liste za pokrajinske izbore posetiće u subotu Bečej i Novi Bečej.

Kandidat Vojvođana za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Bečejce i Novobečejce da dođu na razgovor sa kandidatima Vojvođana i bliže se upoznaju sa programom „Na ravne časti“.

– Ovi izbori su prilika da Vojvođani stvore jaku političku grupaciju u Skupštini Vojvodine i da, najzad, pokažemo da imamo znanje i sposobnost da rešavamo probleme Vojvođana – naveo je Šućurović.

Kandidati koalicije Vojvođana boraviće u subotu u Bečeju od 9 do 11 časova, na gradskoj pijaci (Zelena ulica 53), a u Novom Bečeju od 11 časova u Tiskoj kući.

Podeli ovu vest!

Povezane vesti

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

16. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada[...]

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

15. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku. Postoje osnovane sumnje da beloruske vlasti Gnjota traže[...]