Portparol Vojvođana LSV Aleksandar Marton osudio je najnoviji istup Ivice Dačića u kojem veliča štetnu Miloševićevu politiku koja nije donela ništa dobro Srbiji.

Lider socijalista Ivica Dačić u svom najnovijem istupu ponovo pokušava da opere biografiju i štetnu politiku svog političkog oca Slobodana Miloševića. Umesto da konačno osudi suludu politiku, koja je devedesetih godina ojadila Srbiju i njene građane, Dačić Miloševića upoređuje sa Mesijom i proglašava „žrtvom palom za interese Srbije“.

Komentarišući najnoviji istup Ivice Dačića, portparol Vojvođana LSV Aleksandar Marton izjavio je da svako veličanje Slobodana Miloševićna tragično i da neće doneti ništa dobro Srbiji.

„Milošević nije nikakav heroj, nego politički grobar normalne Srbije. On je uništio državu, započeo ratove i izolovao zemlju. Prava Vojvodine koje joj pripadaju u skladu sa statusom autonomne pokrajine sveo je na praznu ljušturu, koju je za svoje potrebe, pre toga, isisao. Milošević će biti upamćen kao najveće zlo koje Srbiji nikada više ne sme da se dogodi“ – zaključio je Marton.

Portparol Vojvođana LSV, na kraju je pozvao birače da na izborima 17. decembra glasaju za promenu i odlučno odbace ideje koje je na političku scenu Srbije uveo upravo Slobodan Milošević. Vojvodina mora da bude faktor te promene na bolje.

Podeli ovu vest!

Povezane vesti

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

16. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada[...]

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

15. 06. 2024.|Komentari su isključeni na Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku. Postoje osnovane sumnje da beloruske vlasti Gnjota traže[...]